Resenya del blog IC-Investigación Cualitativa

Autors/ores

  • Gemma Flores-Pons Universitat Autònoma de Barcelona

Resum

El blog IC-Investigación Cualitativa és una eina interessant per a les persones que realitzem recerca social, ja que ofereix un recull parcial dels recursos, sobre metodologia qualitativa, disponibles a la xarxa i els exposa organitzats temàticament. Així, hi podem trobar articles, capítols, llibres, pàgines d'autora, vincles a revistes, grups de recerca, congressos, programes informàtics o altres portals web.

No es tracta d'una centralització de materials, sinó de l'enxarxament de diferents recursos ja existents, ja que es mantenen els links a les pàgines on es localitzen. Això permet una doble tasca, difondre els propis materials i visibilitzar les fonts i recursos que els han fet disponibles.

Paraules clau

Metodologia qualitativa, Recerca qualitativa

Biografia de l'autor/a

Gemma Flores-Pons, Universitat Autònoma de Barcelona

Estudiant del Doctorat de Psicologia Social de la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Investigació en Psicologia Social (2009) per la U.A.B. Membre del Grup d'Estudis Socials de la Ciencia i la Tecnologia (GESCIT) (http;//psicologiasocial.uab.cat/gescit) i del Grupo de Investigación en Metodologías Cualitativas (GIMC) (http;//psicologiasocial.uab.cat/gimc). Beneficiaria d'una beca FPU del Ministerio de Ciencia e Innovación. Els principals àmbits d'interès són l'estudi de la salut com a mecanisme de construcció i regulació de la subjetivitat i de l'experiència quotidiana, l'estudi social de la ciència i la tecnologia i la teoria i metodologia en recerca social.

 

Publicades

05-07-2010

Com citar

Flores-Pons, G. (2010). Resenya del blog IC-Investigación Cualitativa. thenea igital. evista e ensamiento investigación ocial, (18), 121–122. https://doi.org/10.5565/rev/athenead/v0n18.720

Descàrregues

Les dades de descàrrega encara no estan disponibles.